Partners

Onze partners dragen elk op hun eigen wijze bij aan de doelstellingen van deze website. Zij helpen ons bijvoorbeeld de informatie breed zichtbaar te maken via hun eigen kanalen.

Stichting Biowetenschappen en Maatschappij (BWM) deelt als partner van NEMO Kennislink al jaren de ambities en doelstellingen van NEMO Kennislink. Zij stellen publicaties beschikbaar voor biotechnologie.nl en zorgen daarmee voor een belangrijke verdieping van de informatie op deze website. Zij dragen ook bij aan de promotie van de website.

Bionieuws schenkt als vakblad voor biologen aandacht aan de NEMO Kennislink Live avonden. Bovendien wordt een deel van het Bionieuws archief beschikbaar gemaakt voor lezers die nog iets meer verdieping op de inhoud wensen. Met een groot bereik in het Voortgezet Onderwijs draag Bionieuws bij aan de zichtbaarheid van de website en daarmee thematiek in het voortgezet onderwijs.

Het RIVM deelt ons idee dat ontwikkelingen in de biotechnologie voor het algemene publiek inzichtelijk en beschikbaar moeten zijn. RIVM heeft ook een eigen publiekswebsite. Biotechnologie.nl en RIVM trekken samen op in het ontwikkelen en publiceren van publieksvriendelijke informatie.

Onze partners dragen elk op hun eigen wijze bij aan de doelstellingen van deze website. Zij zijn niet verantwoordelijk en kunnen niet worden aangesproken op de inhoud, context en resultaten of effecten van de website. Dat valt onder volledige verantwoordelijkheid van NEMO Kennislink. Zie ook onze Disclaimer.